Om Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager beskytter alle dine adgangskoder og andre private oplysninger (f.eks. pasoplysninger og økonomiske eller medicinske optegnelser) med én enkel hovedadgangskode. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stationære computere, bærbare og mobile enheder, der kører Microsoft Windows, macOS, Android™, iOS™ eller iPadOS, så alle dine data er sikre og synkroniserede.

Gem dine adgangskoder og andre vigtige oplysninger lige ved hånden

Kaspersky Password Manager gemmer følgende typer af oplysninger:

For flere oplysninger, se Datatyper beskyttet af Kaspersky Password Manager.

Automatisk udfyldning af formularer og log ind på websteder

Når du åbner et websted, der kræver brugernavn og adgangskode, bruger Kaspersky Password Manager de gemte webstedskonti til at udfylde formularer eller logge dig ind automatisk. Få mere at vide.

Beskyt dine følsomme oplysninger

Kaspersky Password Manager gemmer alle data i et krypteret format og dekrypterer kun, når du indtaster din hovedadgangskode. Kaspersky Password Manager gemmer ikke din hovedadgangskode nogle steder, og ingen kender den bortset fra dig. Du kan ikke få adgang til dine data uden din hovedadgangskode. Hvis du mister den, mister du også adgang til dine data. Få mere at vide.

Hvis din enhed kører med Android 6.0 eller nyere, understøtter fingeraftryksbekræftelse og har fingeraftryksautentificering er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden. Find flere oplysninger om konfiguration og brug af fingeraftryksautentificering i Android-hjælpecenter.

Generer stærke adgangskoder

Brug adgangskodegenerator til at generere adgangskoder, der er unikke, stærke og overholder de højeste sikkerhedsstandarder. Få mere at vide.

Synkronisér data mellem flere enheder

Opdatér konsekvent dine data på alle dine enheder og gendan dine data, hvis du udskifter eller mister en enhed. Få mere at vide.

Administrér dine data online

Administrér alle dine data på My Kaspersky og få adgang til dem fra alle enheder, der er tilsluttet internettet. Få mere at vide.